Betalning: RealEscort Plånbok ×

RealEscort Plånbok

Använd din plånbok för att betala för produkter på Realescort.
Du kan överföra pengar till din plånbok utifrån de betalningsalternativ vi erbjuder.

Använd din plånbok (Längst ned på kontrollpanelen), och överför pengar till min plånbok .. I plånboken kan du välja vilket betalningsalternativ som du vill använda för att fylla på din plånbok.

RealEscort Plånbok möjliggör också användning av fler än ett förbetalda kreditkort, som SpendOn kort eller PaySafeCards för att genomföra en betalning.

Du kan ha 1-2-3-4 eller fler SpendOnCards eller PaySafeCards med pengar, och du kan överföra pengar från varje kort till din RealEscort plånbok.

Din plånbok är ansluten till ditt användarkonto, så att du kan använda din plånbok för att betala för vilken som helst annons som du har på ditt konto.

Du kan lägga till så mycket eller så lite pengar i plånboken som du vill.

Du kan överföra pengar i plånboken från en valuta till en annan, om du använder andra RealEscort sajter/länder.

Important information:
Du kan inte fylla på din plånbok från vanliga kreditkort.

Du kan inte få tillbaka pengar som du har placerat i din plånbok, de måste användas på RealEscort.

Gamla konton som inte används på mer än ett år, kommer att få en varning om att systemet vill ta bort kontot, om du inte gör något inom loppet av 3 månader, systemet kommer då att ta då bort kontot och eventuella medel i plånboken kommer att försvinna

Se din plånbok här ..