Betalning: RealEscort Plånbok ×

RealEscort Wallet

Använd din plånbok för att betala för produkter på RealEscort.
Du kan överföra pengar till din plånbok från flera betalningsalternativ.
Eller från flera förbetalda kort, så om du har 3 kort med 200 på vardera kan du överföra 600 till din plånbok, för enkel användning på hemsidan nu eller senare.

----------------------------

Så här betalar du direkt för en beställning/produkt och använder plånboken så att du kan betala från flera förbetalda kreditkort eller PaySafe kort och så vidare:

Lägg en order för vad du vill köpa och tryck på knappen "Acceptera villkor och gå till betalning".

Då kan du välja vilken betalningsalternativ du vill använda, välj "Betala Avancerat" och gör en insättning.

Välj nu vilket betalningsalternativ du vill använda, till exempel "Paygoo Prepaid Cards"

Och på nästa sida har vi fyllt i vad du måste betala, men nu kan du ändra det till ett belopp på det första kortet du vill använda. Vår webbplats fortsätter att samla in pengarna du skickar, tills det har tillräckligt för att fullfölja ordern, då kommer det att slutföra beställningen och nu är du klar :).

----------------------------

Så här överför du pengar till din plånbok för att användas senare:
Hitta din plånbok i ( längst ned på Mitt konto fliken ) eller i din inloggningsruta.

Klicka på "Gör insättning"

Då kan du välja vilket betalningsalternativ du vill använda.

Och på nästa sida kan du välja hur mycket du vill överföra till din plånbok.
Exempel: Du har 3 "Paygoo kontantkort" med 200 på varje kort, och du vill överföra sammanlagt 600 till din plånbok.
Kort 1, välj 200, webbplatsen visar dig hur mycket som kommer att hamna i din plånbok efter avgifter/skatter som du måste betala. (beroende på ditt ursprungs land)
Du gör det för var och ett av dina 3 kort och andra betalningstyper som du vill finansiera din plånbok med.

(bilden visar 200 betalar, 0 procent skatt om du är från Panama, så till din plånbok kommer att skickas 200)

----------------------------

Hur betalar man för en produkt med pengar som redan finns i plånboken:

Lägg upp en beställning för vad du vill köpa och klicka på knappen "Acceptera villkor och gå till betalning".

Då kan du välja betalningsalternativ du vill använda.
Om du har tillräckligt med pengar i din plånbok då kan du välja plånboken som ett betalningsalternativ och fullfölja enkelt din betalning.

Om du inte har tillräckligt med medel i din plånbok kommer webbplatsen att visa följande.

Då måste du fylla på plånboken med mer pengar. se ovanstående instruktioner för det.

----------------------------

Viktig information:
Du INTE kan fylla din plånbok från vanliga kreditkort.

Du kan inte få tillbaka pengar som du har lagt i din plånbok, den måste användas på RealEscort.

Gamla användarkonton som inte används i mer än ett år kommer att få en varning om att systemet vill radera kontot, om du inte gör något inom tre månader, då tar systemet bort kontot och eventuella pengar i plånboken går förlorade.

När pengar har överförts till din plånbok, det är RealEscort vauta men vi använderfortfarande deras valutanamn, som Euro, NOK, SEK och så vidare.

Se din plånbok här ..

Se Plånboks villkoren här ..