Betalning: PaySafeCard ×

PaySafeCard, betala kontant online, enkelt.

Ingen lust att använda ditt kreditkort på nätet?
Eller
Har inget kreditkort?

Inga problem, du kan använda PaySafeCard, det fungerar så här.
1. Du hittar en PaySafeCard plats, en butik som säljer kortet.
2. Köp ett PaySafeCard i butiken genom använda kontanter eller ditt kreditkort för att köpa den.
3. Använd ditt PaySafeCard för att handla på nätet, allt du behöver göra är att knappa in koden från kortet och betalningen är genomförd.
4. Köp ett flertal kort och använd sedan RealEscort wallet för att överföra pengar från alla dina kort till din RealEscort wallet, efteråt använder du plånbok att betala, enkelt :)

(Betalningen med PaySafeCard genomförs mot en avgift på 11%. Ett exempel: Produkt 500 + en avgift på 55 avgift Totalt 555.-)

Find PaySafeCard locations here, also see what amounts you can buy cards in on the PaySafeCard website.

För att ändra PaySafeCardslandets Webbplats klicka på globen.

Du kan också använda PaySafeCard app

App store download - IPhone
Google play store download - Android